پاورپوینت استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی

پاورپوینت استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی

پاورپوینت بررسی استفاده از مواد شیمیایی در مواد غذایی در قالب 33 اسلاید، بخشی از متن: افزودنی های مواد غذایی عبارتست از: یک جسم یا مخلوطی از اجسام غیر از ترکیبات غذا که در نتیجه تولید، فرآیند کردن ذخیره سازی یا بسته بندی وجود داشته باشد. اما در سالهای اخیر سازمان F. D. A چنین تعریفی را ارائه نموده…

دسته بندی: جزوات» سایر موارد

فرمت فایل دانلودی: ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 33

حجم فایل: 188 کیلوبایت

بخشی از متن:

افزودنی های مواد غذایی عبارتست از: یک جسم یا مخلوطی از اجسام غیر از ترکیبات غذا که در نتیجه تولید، فرآیند کردن ذخیره سازی یا بسته بندی وجود داشته باشد. اما در سالهای اخیر سازمان F. D. A چنین تعریفی را ارائه نموده است: «هر جسمی که بطور عمومی مصرف گردد، می بایست نتایج مستقیم یا غیر مستقیم از مصرف آن عاید ویا جزءِ ترکیبی مواد غذایی گردد ویا بر ویژگیهای هر ماده غذایی تأثیر گذارد (تأثیر بر تولید، ساخت، آماده کردن، فرآیندکردن، بسته بندی، تیمار کردن، حمل و نقل یا نگهداری ماده غذایی)»

فهرست مطالب:

مقدمه

مواد نگهدارنده

مواد نگهدارنده شیمیایی

1- مواد نگهدارنده آلی و شیرین

بنزوات

استراسیدوانیلیک

گلیکول

پروپیونات های اسید چرب

اسیدمنوکلرواستیک

2 – مواد نگهدارنده معدنی

نیتریت و نیترات

اثرات نیترات ونیتریت

سولفیت ها و انیدرید سولفوریک

فسفات ها

مهمترین مواد استعمال فسفات

بورات ها

هیپوکلریت ها

3 – موتد نگهدارنده معمولی

مواد قندی در تهیه کالباس های خام

نمک طعام

سرکه

املاح اسیدهای خوراکی

گلوکونودلتا لاکتون (G. d. I)

دود دادن

آنتی اکسیدان ها

  • مواد شیمیایی نگهدارنده
  • انواع نگهدارنده مواد غذایی
  • انواع مواد شیمیایی در مواد غذایی
  • پاورپوینت شیمی مواد غذایی
  • دانلود پاورپوینت صنایع غذایی
  • شیمی صنایع غذایی
  • بررسی مواد شیمیایی غذایی
  • نگهدارنده شیمیایی مواد غذایی
  • مواد شیمیایی معدنی مواد غذایی

کلیک جهت دانلود